22 Ağustos 2014 Cuma

Minecraft mod nedir

Bilinmeyen sorulardan birini yine siz Minecraft severlerle paylaşıyoruz. Minecraft mod nedir? Aslında pek zor bir açıklaması yok. Size kısaca belirtelim, zorluk çekmeyin.

Minecraft mod nedir?

Minecraft mod, oyun içinde size eşlik eden; daha hızlı ve kolay bir şekilde oynamanızı sağlayan oyun yardımcılarıdır. Mod sayesinde, daha hızlı yapılar kurup, daha hızlı oyunda gezebilir, daha hızlı çalışabilirsiniz. Oldukça zevkli olan modlar sayesinde her şey size daha yaratıcı gelecektir.

En popüler modlardan biri olan Herobrine modu bunun yanında Crane vinç modunu ele alırsak; Herobrine ile birlikte gözleriniz farklı olacak, oldukça korkunç bir Minecraft karakteri olacaksınız. Crane vinç modu ise; oyununuzun gözdesi olacaktır. Vinç modu sayesinde oyuna kurabileceğiniz, yapılar sizin en iyileriniz olacak ve arkadaşlarınıza show yapacaksınız. Devasa yapılar oluşturmanıza yarayacak olan Crane vinç modu ile birlikte her şey sizin ellerinizde...

Mod açıklaması kısa olarak bunlardır, sizin tek yapmanız gereken bilgisayarınıza hangisini istiyorsanız onu kurmak olacaktır, modları kurmak için yapmanız gereken tek şey ; önce modu indirmek daha sonra minecraft'ın yüklü bulunduğu konumdaki 'mods' dosyasının içine atmak olacaktır. Her şey bu kadar. Farklı bir Minecraft deneyimi yaşamak istiyorsanız; Mod kurmanızı tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder